Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

OLJEMARKEDET ER FOR «CROWDED» LONG OG INVESTORER FOR OPTIMISTISKE!   TEKNISK UTVIKLING Rent teknisk har jeg lite å utsette på utviklingen til oljeprisen, og den viser styrke. Trend- og momentum indikatorene befinner seg fortsatt i kjøp, og det ser greit ut på overflaten. Oljen har brutt forbi en rekke av foregående topper, det er tilfredsstillende […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.