Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

«Hovedutfordringen er at det tekniske bildet alltid ser rosenrødt ut før det snur ned, og historisk sett har ett overopphetet sentiment i majoriteten av tilfellene gitt resultater. Det snur ALLTID når det ser veldig bra ut teknisk, og det tilsynelatende er intet som kan stoppe markedet.» LAST NED PDF FIL: TAKTISK INSIDE- WALL STREET – HVA […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.