Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

TEKNISK GJENNOMGANG AV YARA OG SEKTOREN   USA FERTILIZERS   DAG CHART I viktige peers som Agrium, CF Industries, Mosaic og Potash har enten lavere topper  eller en dobbel-topp i det kortsiktige perspektivet. Rent trendmessig har CF Industries brutt ut av opptrenden, men de tre øvrige har ikke gjort dette foreløpig. Slike doble eller lavere […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.