Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

For nye abonnenter så er dette en rapport som i perioder er meget viktig for finansmarkedene, og for Oslo Børs. Hedgefondene handler i flokk, og gjør mye feil investeringer. Spesielt når flokken samles i en retning, vil dette i de aller fleste tilfeller medføre store kurssvingninger når denne ubalansen skal rettes opp. Et meget godt […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.