Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Indikatorene under signaliserer at det er mer nedside i oljesektoren før det etableres en ny mellomlangsiktig bunn. Dette er sammenfallende med min analyse om at oljen skal kraftig ned igjen. I grafen under har jeg merket med blått de områdene hvor energy har etablert gode bunner. Indikatorer og investorpsykologi oppfører seg annerledes i opp- og […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.