Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

BANKENE LEDET MARKEDET OPP – HVORDAN SER SEKTOREN UT NÅ? Rent teknisk ser bankene fortsatt ok ut! Det er en rekke banker som fortsatt befinner seg i mellomlangsiktige nedtrender, og at siste tidens oppgang kun er en rekyl opp innenfor nedtrenden. Det er en rekke banker med toppformasjoner Flere banker har brutt ned fra sine […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.