Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

AKERBP AKERBP har vært plassert på watch m.h.p. kjøp, og det er flere tekniske forhold som har bedret seg de siste dager. Volumet viser en tiltakende tendens, og var over de siste 7 sesjoner. Dette underbygger kjøpssignalet i aksjen. Også det faktum at kursen «gappet» opp på gårsdagens sesjon er sterke signaler. Det kortsiktige kurspotensialet […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.