Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Skulle tro at divergensen mellom de fallende bonds-yields og aksjemarkedet snart begynner å få effekt på aksjemarkedet. Det er salgspress i Financials og Small-caps. Det faktum at det er kapitalflyt inn i defensive sektorer som Staples og Utilities understøtter at det kan være et tema-skifte i markedet. Fallende bondpriser er vanligvis et signal om at […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.