Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Hvorfor forventer jeg at Norsk Hydro vil bryte opp? Aluminium har brutt opp og trender sterkt. Sektoren understøtter Flere bra charts i sektoren Norsk Hydro og Alcoa har positive trender. Det er momentum tilstede. Norsk Hydro og Alcoa viser relativ styrke mot markedet.  I det korte perspektivet har Norsk Hydro høyere bunner, hvilket indikerer akkumulering. […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.