Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

KJØP NORSK HYDRO! Det tekniske kartet til Norsk Hydro ser meget bra ut, og den brøt opp i dollar igår! Aluminiumsprisen + øvrige basemetaller understøtter et kjøp av Norsk Hydro. Sektoraksjene ser bra ut og fremviser sterk teknisk styrke. Jeg opprettholder forventningene om at Hydro vil bryte opp fra den positive omvendte hode-skulder formasjonen som […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.