Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

FORRIGE UKE OPPSUMMERT: Small-caps har inntatt en ledende rolle kombinert med at hedgefondene har den største short-posisjonen siden 2009. Bredde-indikatorene stiger til nye topper og understøtter således indeksene. Volumindikatorene understøtter oppgangen til ny all-time-high. RSI nærmer seg en overkjøpt posisjon, men det er viktig at momentumet bekrefter ved å stige videre. Teknologi, Industrials, HealthCare og […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.