Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Hedgefondene har igjen blitt kraftig positiv til oljeprisutviklingen og ikke bare for olje, men også for Heating Oil, Gasoil og Gasoline som det som følge av fortsatt fallende globale lagre og redusert tilbud av raffinerte produkter. Det at så mange hedgefond igjen er blitt så positive øker risken på kort sikt, og sannsynligheten for en […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.