Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Til abonnenter! Vi har jobbet en del for å få denne appen ferdig slik at tjenesten kan bli mer brukervennlig. Med denne appen installert vil du få et push-varsel når analyser blir oppdatert. Dette vil også muliggjøre å sende analyser fortløpende ut gjennom dagen. Dette er en beta-versjon, slik at vi setter pris på tilbakemeldinger […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.