Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Inside Oslo Børs – Fredag 2106 – Olje markedskommentar – Oljesektoren – S&P 500 har ingen rom for feil – Selskapskommentarer
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.

Artikler & kommentarer:

Daglige Aksjeråd – Mandag 25 januar – Inside Globale Indekser – Ingen teknisk skade er oppstått for nøkkelindeksene på Wall Street og DAX. De aller fleste tekniske indikatorene peker på videre oppgang. Det er teknisk blue-sky! Spekulasjonen er ekstrem kombinert med ekstremt lite frykt. En cocktail som tidligere har gitt overraskelser. Hva er det verste som kan inntreffe investorer? At det stiger videre eller får et kraftig dropp? Investorer er kraftig posisjonert for oppgang og markedet har en stygg tendens til å velge det alternativet som er verst mulig for flest mulig investorer. Men inntil videre er trenden opp!

Daglige aksjeråd – Fredag 22 januar – De dyktige på Elliotwave analysene, indikerer 4165 som et kursmål for S&P. Demark kursmålet for S&P er 3907 slik at trenden er stigende, ingen teknisk skade er oppstått og minste motstandsvei er opp. Spekulasjonen kan godt fortsette, men forutsetningen for dette er at det hele tiden kommer inn nye kjøpere som overtar for de som tar gevinster. Stopper dette momentumet opp, vil de nå et metningspunkt, som vil sørge for at flere selskaper ikke lenger klarer å forlenge trenden. Når ballen har surret lenge nok vil trolig også større investorer begynne å selge seg ut.

Aksjeråd – Torsdag 21 januar – En rekke selskaper begynner å få godt med luft under vingene i forkant av resultatsesongen. Det er alltid en økt risk når spekulasjonen henter seg opp i forkant av at fasit legges frem. Er det nå man se lyset og investere i fond eller kjøpe aksjer som er kraftig strukket? Nei, ikke hvis vi skal se tilbake på tilsvarende ekstrem situasjoner og topper. Hever vi blikket og ser noen uker frem er min hypotese at markedene vil stå lavere med ca. 10 %. En rekke aksjer (high-fliers) med langt mer enn dette, estimerer 15-40 % fra toppene.