Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Inside Oslo Børs – Mandag 6 juli – Tesla gir Deja Vu – Spekulasjonen begynner Ã¥ bli ekstrem en rekke steder! Inside-Oslo-Børs-Mandag-6-juli-Tesla-gir-Deja-Vu-Spekulasjonen-begynner-Ã¥-bli-ekstrem-en-rekke-stederDownload Inside-Oslo-Bors-Mandag-6-juli-Tesla-gir-Deja-Vu-Spekulasjonen-begynner-a-bli-ekstrem-en-rekke-steder
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.

Artikler & kommentarer:

Daglige Aksjeråd – Torsdag 24 juni – Oljeprisen gir seg ikke og befinner seg i kjøpssignal fra 70,70. Kursmålet er blitt oppjustert fra 77 til 80,50 grunnet den positive formasjonen. Både uke- og dag chartet understøtter kursmålet og trenden virker sterk. Ble forsøkt kjørt ned i forrige uke, men det ble som å holde en badeball under vann – den vil opp. Det eneste trenden mangler er en tradisjonell avslutning eller siste akselerasjon! Kursen ligger an til å bryte videre opp og nøytralisere den negative stigende kileformasjonen. Hvor stort stigningspotensial det er for de norske oljeaksjene vil være avhengig av hvordan de er priset og hvilken teknisk formasjon de innehar.

Daglige Aksjeråd – Onsdag 23 juni – Noen av selskapene fikk follow-through på tirsdag, men det var likevel marginale utslag. Tirsdagens fyrtårn ble Norwegian etter oppgraderingen fra DNB til 17 kroner. Aktiviteten i markedet vil trolig falle i ukene fremover og momentumet vil da konsentreres om et fåtall av daglige fyrtårn. Selvfølgelig ikke hvis det kommer inn et kraftig nedsidemomentum i nøkkelindeksene. Chartet til høyre er ukechartet til Oslo Børs Totalindeksen og sannsynligheten er økende for at det meste av den kollektive oppgangen er ferdig. Men uten at investorer får spesifikke motivasjoner til å selge kan markedet stå og slå her oppe inntil nøkkelindeksene tar et dykk. Det er overmodent for en korreksjon og det bekrefter den ukentlige gjennomgangen av de ukentlige sektor-indeksene og peers til de norske da vi finner få gode kandidater. Det er nå få setup blant de store norske selskapene.

Daglige Aksjeråd – Tirsdag 22 juni – Ingen teknisk skade for Oslo Børs og så langt er korreksjonen helt normal innenfor trenden. Spretter opp fra testen av 50 dager og alt er som normalt. Ingen grunn til å sikre seg eller selge – kun akkumulere mer aksjer! Kommer indeksen litt mer opp de neste dager/uke, jobber ut den helt kortsiktige oversolgt posisjonen og faller tilbake, tar ut mandagens bunn og 50 dager på ny – ja da får vi et helt nytt ball-game. Dette kan øke usikkerheten og nedsiden betydelig. Nå er investorer trygge og S&P understøtter at vi har sett en ny ufarlig bunn….