Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Daglige-Aksjerad-Onsdag-3-februarLast ned Daglige-Aksjerad-Onsdag-3-februar
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.

Artikler & kommentarer:

Daglige Aksjeråd – Fredag 16 april – Torsdag kan bli en “vente” dag. Vippes XLE over toppen fra ons/torsdag enten på fredag eller tidlig i neste uke kan vi få en positiv brekkstang-effekt. Og klarer XLE å ta ut siste topp ved 50,50 blir det utløst et nytt kjøpssignal i trenden. Dette kan tilføre et MEGET kraftig oppsidemomentum. Det var en tafatt utvikling i de norske på torsdag, men det er litt tidlig å kaste inn håndkleet. Men XLE trenger raskt å fremvise nytt oppsidemomentum. Det er fortsatt mulig vi kan motta et bra teknisk setup i sektoren.

Daglige Aksjeråd – Onsdag 14 april – Nasdaq 100 brøt opp i ny all-time-high tirsdag. Slike brudd opp har en høy sannsynlighet for å få follow-through. Det virker som det ikke finnes en ting som kan bringe dette markedet ned. Det er svært sjelden jeg har sett så mange suksessive Demark 13 salgssignaler for uke- og dag perspektivet. Det nærmest hagler med slike overkjøpt signaler samtidig, som de aller fleste av mine ordinære indikatorer peker videre opp. Bredden understøtter oppgangen og vi har ingen negativ divergens sett mot momentum indikatorene. S&P vil snart teste toppen av trenden og vi får se om dette kan sørge for en pustepause. Men det vil kun bli en sunn pause og muligens bare en rotasjon over til Nasdaq. Det vil denne gangen ikke være mulig å identifisere når markedet vil gå på en smell. Det er fortsatt teknisk blue-sky og minste-motstandsvei er opp!

Daglige Aksjeråd – Tirsdag 13 april – Oljeaksjene synes ikke å ha oppsidemomentum og det tekniske har forverret seg. Fisk har lavere topper, hatt et bra løft og fremviser tegn på nedsidemomentum og konsolidering. Sykliske har gått veldig bra, og har derfor behov for å konsolidere mer. De grønne og andre momentumaksjer har fått sine rekyler og mange har kommet inn høyt igjen. Det har allerede kommet inn nytt nedsidemomentum i en rekke av dem. Dette vil plage mange investorer. Det er altså behov for en rekke pustepauser og det er tekniske problemer for viktige deler av markedet – Hva skal da gi markedet et videre løft?