Inside Oslo Børs

Inside Oslo børs skal gi deg den beste taktiske analysen på markedet!

Inside Oslo Børs skal gi deg den beste tektiske analysen på markedet og jeg jobber hver dag i markedet, også med inne egne midler. For en lav månedspris vil Inside Oslo Børs levere profesjonelle tekniske- og sentiment råd, som tidligere har vært forbeholdt profesjonelle investorer, tilgjengelig for alle kategorier av investorer.

Nå også med chat og webinar!

For de som ønsker å få full nytte av daglige svingninger har du nå muligheten til å få tilgang til direkte chat med meg og andre tradere i eget produkt. Her kommer også Roger til å holde webinarer.

Taktisk Inside abonnent

Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement
349 kr/mnd
Spar 0 kr
Inside Oslo Børs | Halvårlig abonnement
1 920 kr/6 mnd
Spar 349 kr/år
Inside Oslo Børs | Årlig abonnement
3 490kr/12 mnd
Spar 698 kr/år

Fordelene med Inside Oslo Børs

Daglige oppdateringer

Inside Oslo Børs kommer ut daglig med konkrete kjøps- og salgsanbefalinger. I tillegg monitoreres faktorer som preger eller vil kunne endre trenden til Oslo Børs. 

Det er de færreste som kan bruke nok tid av arbeidsdagen til å holde seg godt oppdatert på hva som kommer av viktige endringer. Det er her Inside Oslo Børs kan bistå med konkrete råd i trading-chat og utsendelser av meldinger gjennom dagen.

Bedre avkasting

Taktisk Portefølje, som Inside Oslo Børs er bygget omkring, har siden oppstart siden 2018 fremvist en avkastning på 49,2 % mot Oslo Børs totalindeks -1,2 %.

Per 12/7-20 kan Inside Oslo Børs fremvise en meravkastning på 33,1 % poeng. Selvfølgelig gir ikke historisk avkastning en garanti for fremtidig avkastning, men gir likevel en pekepinn. 

Bedre timing

Du får tilgang til et system som har verktøy og vist evne til å få deg ut eller inn av markedet til riktig tid. Porteføljen var i kontanter når det falt 30 % i mars 2020 og vektet opp aksjer til det høyeste nivået omkring bunnen i mars.

Kontroll over panikken

Når markedet er i panikk leter Roger Kristiansen etter muligheter slik at du får innspill og muligheter til å tvinge deg selv til å kjøpe når andre selger. 

I min periode som aksjemegler var jeg frustrert på det faktum at investorer alltid selger på bunn og kjøper når det er trygt. Nå har jeg en mulighet til å påvirke investorer til å endre denne adferden. Dette har per 12/7-20 medført 18 % mot Oslo Børs totalindeks -15,1 %.

Personlig Analytiker

Formålet med Inside Oslo Børs er at du for en rimelig kostnad  får din egen personlig analytiker som kontinuerlig jobber for din portefølje. Det er like viktig å identifisere truslene som muligheter i aksjemarkedet. Det å beskytte porteføljen i perioder hvor markeder endrer trend eller går inn i en større korreksjon er meget viktig. Inside Oslo Børs vil gi deg konkrete råd når porteføljen skal være i kontanter eller være 100 % investert.

Rimelig forsikring

Vi har alle forskjellige typer av forsikringer og Inside Oslo Børs kan betraktes som en billig månedlig forsikring for din portefølje. Det er imidlertid ingen som kan spå retningen til markedet eller aksjer, men oddsen øker med Inside Oslo Børs.

Historikken til Inside Oslo Børs viser at de store nedgangene er hittil blitt unngått. Kan selvfølgelig ikke gi noen garantier for at de kommende store kursnedgangene vil fanges opp, men det er er der konsekvente stop-loss blir avgjørende. Imidlertid blir resultatet det samme – man unngår de store tapene.