Daglige aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

INSIDE OSLO BØRS

Daglige Aksjeråd – Tirsdag 13 juli – Oslo Børs har ikke klart å erobre nytt terreng siden starten på juni. Dette kan kun være en sidelengs formasjon eller starten på en korreksjon. En gjennomgang av de store norske selskapene signaliserer at oppsiden er redusert for Oslo Børs totalindeks. Men understreker at inneværende tekniske formasjon blir ikke negativ før indeksen faller under 50 dager snittet og de to siste bunnene. Det er sommer volumer og en del i de store kommer i avslutningsauksjonen. 

INSIDE OSLO BØRS

Når jeg ser på bevegelsene, de negative key-reversalene og at gårsdagens oppganger ikke blir fulgt opp. Da tenker jeg det er greit å ikke være så aktiv i et marked som er strukket på stort sett alle kriterier på både tid og poeng. Går gjennom noen av selskapene med momentum i denne utgaven, men finner ikke så mye jeg har lyst til å kjøpe. Men det er potensielle nye setup f.eks. NEL, Scatec, Telenor! Brent og XLE Energy vil ved ytterligere nedsidemomentum bli klare risikofaktorer for Oslo Børs. Begge er nære å utløse kortsiktige salgssignaler. Følg derfor oljeprisen og XLE meget tett i dagene/ukene fremover!

INSIDE OSLO BØRS

Daglige Aksjeråd – Til info – Det kommer ikke en utgave fredag 2 juli. Imidlertid vil den ukentlige sektor gjennomgangen komme ut som vanlig på søndag. Når det gjelder resten av juli vil det være ferieavvikling, men det vil likevel komme ut jevnlige utgaver. Vil daglig følge opp Taktisk Portefølje og alle endringer som foretas vil bli annonsert fortløpende. Inntreffer det noe spesielt med enkeltaksjer eller nøkkelindekser vil dette bli analysert og kommentert. Planen er å gå teknisk gjennom markedet hver dag og vil ha som mål å sende ut kjøps- og salgsanbefalinger på de selskapene som får interessant momentum. Kortere utgaver, men som likevel gir muligheter for gevinster. Chatten holdes åpen og jeg vil besvare spørsmål og chart ønsker. Det er et teknisk grunnlag for at det kan komme inn økt nedsidemomentum i nøkkelindeksene gjennom sommeren, slik at vi holder guarden oppe inn i juli. God sommerferie!

INSIDE OSLO BØRS

Daglige Aksjeråd – Torsdag 1 juli – For det første er det ingen som vet når dette markedet skal få en sterkere korreksjon. Nå er investorer helt uten frykt og det er ikke nødvendig å følge med på nøkkel indeksene. Vi vet at de er enten ned 0,3 % eller opp 0,3 %. Guarden er ikke oppe og vi går inn i juli som er en sterk sesong for aksjer. Investorer har ingen grunn til å kjøpe beskyttelse eller se seg i bakspeilet etter trusler. Vi har imidlertid klare tekniske negative avvik i trendene til RSI momentum og deltakelsen av selskaper som er over 50 og 100 dager. Flere av sentimentanalysene er ekstremt positive og befinner seg oppe i soner hvor det tidligere har gitt problemer. De er på nivåer så høye at dette vanligvis har gitt svært dårlig risk/reward. I tillegg har vi et stort antall Demark 13 exchaustion overkjøpt noteringer i både dag- og uke chartene til indekser, sektorer, ratioer og nøkkel aksjer. Dette indikerer at markedene igjen er blitt ekstremt strukket på både tid og poeng. Spesielt i Nasdaq type selskaper- og indekser er strikken kraftig strukket. Dette er trolig ikke tiden for å gå all-in i markedene.

Få full tilgang til artiklene
for kun 349,- kr i måneden

Med alle våre pakker får du full tilgang til daglige artikler  og aksjeråd.

Abonner på daglige aksjeråd fra Inside Oslo Børs

Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement
349 kr/mnd
Spar 0 kr
Fradragsberettiget
Inside Oslo Børs | Halvårlig abonnement
1 920 kr/6 mnd
Spar 349 kr/år
Fradragsberettiget
Inside Oslo Børs | Årlig abonnement
3 490kr/12 mnd
Spar 698 kr/år
Fradragsberettiget