Daglige aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

INSIDE OSLO BØRS

Daglige Aksjeråd – Tirsdag 19 oktober – DAX har ingen PF kjøpssignaler, men det har vært momentum på oppgangen og kursmålet er første omgang  opp til volumvektet snitt ved 15509 og 50 dager ved  15602. Dette har så langt materialisert seg og 50 dager og volumvektet motstand har avvist indeksen. Blir dette stående og det kommer inn nytt nedsidemomentum vil dette være helt klassisk teknisk for en rekyl. Indeksen kommer ned fra en dobbel-topp og har siden 4 lavere topper. Indeksen vil måte gjennom 15705 og 15800 for å kansellere det svakere tekniske bildet. 

Populære artikler:

This category can only be viewed by members. To view this category, sign up by purchasing Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement.
INSIDE OSLO BØRS
Roger Kristiansen

Daglige Aksjeråd – Fredag 5. februar – • Resultatsesongen er en periode hvor teknisk analyse fungerer best i etterkant av at investorene har fått justert seg etter de fundamentale signalene. Det er vanskelig å vite hvor mye markedet allerede har priset inn og om resultatene overstiger dette igjen, slik at det skapes oppsidemomentum. Det er mange variabler å ta hensyn til i resultatsesongen og de fleste er ukjente. Fortsatt er inntrykket at de inneværende oppgangene, til en rekke av selskapene, er litt “skjøre” og at de tåler lite motstand fra selgere. Det er vanligvis færre kjøpere på runde 2 opp etter en korreksjon, samtidig som vi har fått en større base av potensielle selgere grunnet korreksjonen.

Les mer »
INSIDE OSLO BØRS
Roger Kristiansen

Daglige Aksjeråd – Tirsdag 28 september – XLE har utløst kjøpssignalet påpekt ved 51 og kursmålet til den omvendte hode-skulderformasjonen er opp til 56 i første omgang. XLE gappet opp og dette er 4 dagen med momentum. Investorer returnerer til oljesektoren. Klarer XLE 56 vil den ha steget 20 % på indeksnivå. Det betyr at mange selskaper har gått vesentlig mer. Ikke avskriv den potensielle negative hode-skulder formasjonen i uke-chartet. Den vil bli nøytralisert ved 56! XLE ser bra ut for en videre oppgang!

Les mer »

Få full tilgang til artiklene
for kun 349,- kr i måneden

Med alle våre pakker får du full tilgang til daglige artikler  og aksjeråd.

Abonner på daglige aksjeråd fra Inside Oslo Børs

Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement
349 kr/mnd
Spar 0 kr
Fradragsberettiget
Inside Oslo Børs | Halvårlig abonnement
1 920 kr/6 mnd
Spar 349 kr/år
Fradragsberettiget
Inside Oslo Børs | Årlig abonnement
3 490kr/12 mnd
Spar 698 kr/år
Fradragsberettiget