Chat og Webinarer

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Trading chatten gir abonnenter mulighet til å dele aksje erfaringer, bidra med aksjetips og diskutere aksjer. Du vil få direkte tilgang til Roger Kristiansen og andre tradere. Roger vil legge ut en rekke relevante tekniske aksjeanalyser, aksjeråd, fundamentale analyser og svare på spørsmål fortløpende gjennom handelsdagen.

 Webinarer om retningen til globale markeder basert på teknisk aksjeanalyse og enkeltaksjer. Både i real-tid og det vil være mulig å se webinaret som opptak.

Siste artikler:

INSIDE OSLO BØRS

Daglige Aksjeråd – Onsdag 12 mai – Bred nedgang tirsdag og når det er store utslag kun noen prosenter fra toppen, hvordan blir det da når markedet på et tidspunkt faktisk går inn i en korreksjon? Majoriteten av investorer taper nå mye penger og de får nedtrendene fra mange forskjellige kanter. Man skal ikke ha mange av de tidligere favorittene blant de grønne og momentum selskapene, før porteføljen virkelig merker det. Totalindeksen kommer ned fra en litt lavere topp, tester nå bunnen av kileformasjonen, 50 dager trendstøtte og de nærmeste april bunnene. Det er altså en del støtte her og bruddet ned kan derfor bli signifikant siden en rekke viktige støtter blir brutt. Nærmeste underliggende støtte er ned mot de tidligere toppene og det volumvektede snittet omkring 1086.

INSIDE OSLO BØRS

Daglige Aksjeråd – Tirsdag 11 mai – Global Wind Energy, Invesco Solar og Global Clean Energy har en ting felles og det er at de foreløpig ikke indikerer bunner. Derfor vil det være nærliggende at utlendingene fortsatt er netto selgere av nordiske tilsvarende selskaper. Vestas -3,76 % og Ørsted -2,3 % er i likhet med de norske under distribusjon. Samtidig som tapene øker, frustrasjonen og usikkerheten øker tilsvarende. En rekke av disse selskapene ligger faktisk an til å få en kapitulering som avslutning. Majoriteten av de grønne selskapene befinner seg i lokale bear-markeder og det kan ligge an til at vi får en situasjon hvor investorer ikke orker mer og skal ut for enhver pris. Helt klassisk og vanlig for sterke nedtrender. Om vi får en slik avslutning er det ingen gitt å vite, men teknisk sett viser den siste kraftige nedgangen at de er posisjonert for en kapitulering.