Chat og Webinarer

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Trading chatten gir abonnenter mulighet til å dele aksje erfaringer, bidra med aksjetips og diskutere aksjer. Du vil få direkte tilgang til Roger Kristiansen og andre tradere. Roger vil legge ut en rekke relevante tekniske aksjeanalyser, aksjeråd, fundamentale analyser og svare på spørsmål fortløpende gjennom handelsdagen.

 Webinarer om retningen til globale markeder basert på teknisk aksjeanalyse og enkeltaksjer. Både i real-tid og det vil være mulig å se webinaret som opptak.

Siste artikler:

INSIDE OSLO BØRS

Inside Globale Indekser – Mandag 8 mars – Den store utfordringen kommer de perioder når tingene endrer seg og det historiske mønsteret ikke lenger følges. Tidligere når Wall Street, med Nasdaq i spissen, ledet an på nedsiden så fulgte de andre markedene med ned. Dette har de ikke gjort denne gangen og slikt vet man ikke i forkant. Blir det ille nok kan dette komme til å slå sprekker i de andre markedene. Selv om Wall Street avsluttet sterkt på fredag kan det også være en dead-cat bounce som får inn flere investorer. I en fase hvor markedet kan rulle over kommer det gjerne en rekke raske snap-backs som får investorer til å føle at nå er det over. Men mange av disse rekylene får ikke follow-through og det eneste de gir er en falsk følelse av trygghet.

INSIDE OSLO BØRS

Daglige Aksjeråd – Fredag 5 mars – Powell skuffet markedet. Indeksene hentet seg litt inn mot slutten, men er ikke helt der enda å indikere en bunn. Det er fristende for omtrent HVER gang blir man “lurt” når det begynner å se stygt ut teknisk. Nasdaq har kommet ned på sept 2020 toppen og rett ovenfor oktober toppen. Det er litt støtte her, behøver ikke bety noe hvis rentene fortsetter sin kortsiktige bull-trend. De store mega caps har ikke gjort noe ut av seg siden sept 2020 og flere av de har stygge charts. Russel 2000 Small Caps har ikke begynt å falle enda. Husker ikke tallene korrekt, men tror at indeksen har en vekt på ca. 75-80 % av finansselskaper. Og de liker seg godt i et stigende renteklima og det kan være derfor at den holder seg så godt relativt. Det kan være en økt sannsynlighet for at rentene får en dobbel-topp her og det kan lempe litt på presset til katalysatoren Nasdaq. Enten baller det på seg og vi får et fossefall eller så får vi snart en kortsiktig bunn. Det er ingen gitt å vite.