Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Daglige-aksjerad-Mandag-3-maiLast ned Daglige-aksjerad-Mandag-3-mai
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.

Artikler & kommentarer:

Daglige Aksjeråd – Onsdag 12 mai – Bred nedgang tirsdag og når det er store utslag kun noen prosenter fra toppen, hvordan blir det da når markedet på et tidspunkt faktisk går inn i en korreksjon? Majoriteten av investorer taper nå mye penger og de får nedtrendene fra mange forskjellige kanter. Man skal ikke ha mange av de tidligere favorittene blant de grønne og momentum selskapene, før porteføljen virkelig merker det. Totalindeksen kommer ned fra en litt lavere topp, tester nå bunnen av kileformasjonen, 50 dager trendstøtte og de nærmeste april bunnene. Det er altså en del støtte her og bruddet ned kan derfor bli signifikant siden en rekke viktige støtter blir brutt. Nærmeste underliggende støtte er ned mot de tidligere toppene og det volumvektede snittet omkring 1086.

Daglige Aksjeråd – Tirsdag 11 mai – Global Wind Energy, Invesco Solar og Global Clean Energy har en ting felles og det er at de foreløpig ikke indikerer bunner. Derfor vil det være nærliggende at utlendingene fortsatt er netto selgere av nordiske tilsvarende selskaper. Vestas -3,76 % og Ørsted -2,3 % er i likhet med de norske under distribusjon. Samtidig som tapene øker, frustrasjonen og usikkerheten øker tilsvarende. En rekke av disse selskapene ligger faktisk an til å få en kapitulering som avslutning. Majoriteten av de grønne selskapene befinner seg i lokale bear-markeder og det kan ligge an til at vi får en situasjon hvor investorer ikke orker mer og skal ut for enhver pris. Helt klassisk og vanlig for sterke nedtrender. Om vi får en slik avslutning er det ingen gitt å vite, men teknisk sett viser den siste kraftige nedgangen at de er posisjonert for en kapitulering.

Daglige Aksjeråd – Fredag 7 mai – Lavere topp for indeksen, er tilbake til mars toppen. Kan kun være midlertidig konsolidering. Vil avhenge helt av utviklingen til de internasjonale nøkkelindeksene. De fleste store aksjene har allerede fått sitt løft, noen har klart å avansere på tallene, men generelt sett viser en teknisk gjennomgang av de store at Oslo Børs befinner seg omkring en mellomlangsiktig topp. Har hatt en periode med sterk oljepris, oljesektor og stigende internasjonale indekser. Mye er priset inn! De grønne og momentumaksjer ble desimert i løpet av torsdags sesjonen. Den tekniske skaden er omfattende og det er ingen quick-fix. De første rekyler, når de kommer, vil bli solgt. Det er først i 2 runde at potensialene kan øke og vi vil motta gode risk/reward setup.