Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Daglige-Aksjerad-Torsdag-10-juniLast ned Daglige-Aksjerad-Torsdag-10-juni
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.

Artikler & kommentarer:

Daglige Aksjeråd – Onsdag 9 juni – Det har inntruffet et skifte i markedet. Selskaper som Aker Wind, Aker Carbon og en rekke av de øvrige grønne selskapene finner du ikke lenger på listen over selskaper med volum. Det er fortsatt litt periodevis høyt volum i Scatec, Recsi, NEL, men interessen har blitt merkbart mindre. Det henger også sammen med at en rekke disse aksjene er blitt spekulert i stykker. Det aller meste av positivt, for mange måneder eller år fremover er blitt priset inn. Casene er blitt vannet ut, reagerer heller ikke lenger like sterkt på gode nyheter og derfor ser vi ikke lenger en eksplosiv utvikling.