Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Daglige-Aksjerad-Mandag-19-juliLast ned Daglige-Aksjerad-Mandag-19-juli
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.

Artikler & kommentarer:

Daglige Aksjeråd – Mandag 26 juli – Fra en kommentar 13 juli – Oslo Børs har ikke klart å erobre nytt terreng siden starten på juni. Dette kan kun være en sidelengs formasjon eller starten på en korreksjon. En gjennomgang av de store norske selskapene signaliserer at oppsiden er redusert for Oslo Børs totalindeks. Men understreker at inneværende tekniske formasjon blir ikke negativ før indeksen faller under 50 dager snittet og de to siste bunnene. Ikke inntruffet så mye nytt siden 13 juli, foruten at indeksen falt under 50 dager snittet og har fått en oppgang som re-tester dette. Faller indeksen tilbake igjen og under bunnen fra forrige uke vil det oppstå en teknisk skade som kan trigge en videre og større korreksjon. 

Daglige Aksjeråd – Tirsdag 13 juli – Oslo Børs har ikke klart å erobre nytt terreng siden starten på juni. Dette kan kun være en sidelengs formasjon eller starten på en korreksjon. En gjennomgang av de store norske selskapene signaliserer at oppsiden er redusert for Oslo Børs totalindeks. Men understreker at inneværende tekniske formasjon blir ikke negativ før indeksen faller under 50 dager snittet og de to siste bunnene. Det er sommer volumer og en del i de store kommer i avslutningsauksjonen. 

Når jeg ser på bevegelsene, de negative key-reversalene og at gårsdagens oppganger ikke blir fulgt opp. Da tenker jeg det er greit å ikke være så aktiv i et marked som er strukket på stort sett alle kriterier på både tid og poeng. Går gjennom noen av selskapene med momentum i denne utgaven, men finner ikke så mye jeg har lyst til å kjøpe. Men det er potensielle nye setup f.eks. NEL, Scatec, Telenor! Brent og XLE Energy vil ved ytterligere nedsidemomentum bli klare risikofaktorer for Oslo Børs. Begge er nære å utløse kortsiktige salgssignaler. Følg derfor oljeprisen og XLE meget tett i dagene/ukene fremover!