Daglige Aksjeråd

La Inside Oslo Børs bidra positivt til din aksjehandel

Månedlig abonnement fra 349,-

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Globale indekser – Nedtrendene er inntakte og aktive. Det tekniske bildet ser svakt ut! High Yield- Er det med den siste toppen blitt etablert en ny mellomlangsiktig nedtrend? Slik det tekniske fremtrer er dette negativt og en riskfaktor for aksjer. TLT lange renter handles fortsatt innenfor en definert opptrend, men falt litt tilbake fredag. For […]
For å kunne lese disse artiklene må du være medlem Inside Oslo Børs - 6 mnd abonnement, Inside Oslo Børs | 12 mnd abonnement or Inside Oslo Børs | Månedlig abonnement. or logg inn hvis du allerede er medlem.