Suksess! Din Gratis Rapport er på vei

Få 14-dagers gratis prøvetid

Et abonnement fra 349,- vil kunne endre atferden på hvordan du foretar din aksjehandel

Avkastning 2018

20,3%

Oslo børs -0,5%

Avkastning 2019

10,9%

Oslo børs 14,4%

Avkastning 2020

18,5%

Oslo børs 1,5%

Siden oppstart

49,7%

Oslo børs 15,3%

Daglige aksjeråd

Inside Oslo Børs kommer ut daglig med konkrete aksjeråd. I tillegg monitoreres faktorer som preger eller vil kunne endre trenden til Oslo Børs.

Bedre avkastning

Taktisk Portefølje, som Inside Oslo Børs er bygget omkring, har siden oppstart siden 2018 fremvist en avkastning på 49,7 % mot Oslo Børs totalindeks 15,4 %

Kontroll over panikken

Når markedet er i panikk leter Roger Kristiansen etter muligheter slik at du får innspill og muligheter til å tvinge deg selv til å kjøpe når andre selger.

Personlig Analytiker

Din egen personlig analytiker, som kontinuerlig jobber for din portefølje. Det er like viktig å identifisere truslene som muligheter i aksjemarkedet.

Abonner på daglige aksjeråd fra Inside Oslo Børs

0kr

14-DAGERS GRATIS PRØVE TID

Hva kundene sier om produktet

"Roger Kristiansen har lang erfaring i markedet og en imponerende evne til å justere markedssyn når dataene forandrer seg. En unik analyse av sentiment ,tekniske forhold og fundamentale data ligger til grunn for de daglige rapportene. Taktisk Innside er den morgenrapporten jeg leser med størst entusiasme"
JENS P
Hobbyinvestor
"Dine innlegg er av premium kvalitet, særlig for en som ikke investerer basert på tekniske signaler. Her er det bare å tegne abonnement."
Jon
"Jeg har abonnert på Inside Oslo Børs i et par år nå og er meget(!) fornøyd med analysene dine! Og jeg er også enig i at du har vært tidlig ute og ropt ulv foran flere korreksjoner, men kan enda ikke huske et tilfelle hvor korreksjonen ikke kom slik du har antydet i dine analyser."
John
"I en digital verden der såkalte «eksperter» ofte har allslags meninger, er det forfriskende å følge Roger som jeg opplever som en «ekspert» på det han driver med. Ved å lese hans analyser føler jeg meg som en proff investor med tilgang til topp analyser. Det er blitt et viktig beslutningsverktøy i min trading."
Øystein
Hobbyinvestor